måndag 8 juni 2009

HEMMA!


Hela flygresan hem flöt som den skulle. Vi slapp förseningar och barnen skötte sig utmärkt på flyget till Berlin. Vi slapp betala för övervikten vi hade. Berlin - Kastrup tog 45 minuter men barnen sov 42 minuter av denna resan - då var det ju natt i våra huvuden. Vi hämtade ut våra väskor som kom bland de första. Sen fick vi ett oväntat men mycket välkommet mottagande på Kastrup. En hel drös med vänner och deras barn stod beredda i ankomsthallen med plakat och kameror! OJ, vad förvånade vi blev! Tårarna sprutade på mig men det var bara glädjetårar. Det blev en massa kramande och det kändes jättekonstigt i kroppen. På ett sätt känns det som att vi varit borta hur länge som helst, men på ett sätt känns det som om det var några veckor sen vi stod på Kastrup och vinkade hejdå till familjen. Mycket märkligt! Men härligt kul var det med en överraskning! Tack alla goa vänner! De var även vänliga och tog hand om allt vårt bagage medan vi åkte tåget till Svågertorp för att bli upphämtade av pappa där. Så när vi kom till Skurup fanns redan våra väskor på plats. Där var även uppdukat med grovt bröd och massa gott pålägg (som vi önskat) och det blev firat med lite gott bubbel också! Mums! Efter några timmars prat somnade vi som stockar och idag har det varit full rulle.

Antons klass skulle på utflykt till Beddinge idag och Anton fick följa med om han ville. Och det ville han så klart! Äntligen fick han träffa sina kompisar. När vi kom till skolan smög han nästan in och alla tittade på honom. Det var precis som om de inte kände igen varandra. Men det tog inte så lång stund innan det lossnade och sen blev det en livad dag. När han kom hem efter utflykten hade han bokat in lek med 4 kompisar måndag till torsdag... Wilmer och Anton fick lekt med sina kompisar idag. Jag har varit en sväng på jobbet och gråtit en skvätt och kramats en massa. Ett besök hos farmor och farfar. En snabbtitt in till mormors jobb. Ett par turer uppe i lägenheten med lite väskor. Besök på Grynet (där vi skojade till det lite och ställde skorna utanför vilket folk på gågatan reagerade på). Köpte gympaskor (gjorde ingen Jenny utan tog med plånboken till affären....) och lite kläder. Drack kaffe hos ett par vänner. Grillade korv till middag och åt svenska underbara jordgubbar till efterrätt. Låter nog hektiskt att hinna med allt detta på en enda dag men faktum är att jag inte stressat ett dugg. Har bara tagit dagen som den kommer och njutit av tillvaron. Nu är klockan halv nio och gäspningarna kommer smygande.

Den första känslan här i Sverige är väl: FY F-N VAD KALLT HÄR ÄR!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart att se dig igen!
STOR KRAM! //Jenny S

JennyK sa...

Hahaha,ja gud vad folk glodde på era skor,som var så fint uppställda utanför butiken!!!
Kul att ni kom in!
Kram!

Anonym sa...

Välkomna hem till KALLA Sverige!!!
Vi ses väl ute på byn!!
Ha det nu så bra och tack för att vi fått följa med er på ert underbara äventyr!!
Kram Sissi

Ulrika Berg Nilsson sa...

Haha, vad roligt med skorna utanför Grynet! Men jag är allt lite besviken på att ni fegade på ICA :)

Vad kul att vår överraskning på Kastrup blev uppskattad! Kul att ni gav oss möjligheten att kunna få överraska er! Andra åkte ju hem i smyg..... :)

Ja, ni har onekligen hunnit med en hel del idag :)

VARMT VÄLKOMNA HEM!!!!!
Puss & kram

Anonym sa...

Hej ....var de inte 07 i måndags??? :) Vore kanon om Du skulle vilja höra av dig till mig så vi kan bestämma närmre angående jobb. Ha de gott så länge Anders J-Byggarna 0708293366

Anonym sa...

Äntligen hemma och jag som inte kommer till Skåne på hela sommaren!
Grynet ska nämligen ha valpar i sommar.
Kram Camilla

Anonym sa...

Välkomna hem till ett grönt och fint Skåne. Nu är det lugnt och skönt i huset för smygarna har flyttat. Ni kommer fort in i det dagliga livet så misströsta inte.
Bengtsson